INDBLIK

 

Hver skole er unik – få med vores INDBLIKsabonnement et indblik i årsagerne til trivsel og mistrivsel på DIN skole og lav indsatser som retter sig specifikt imod jeres unikke udfordringer.

Ikke mindst overfor de udfordringer, der bonger ud for din skole i den nationale trivselsmåling – med  WOOFs INDBLIK får skolen for første gang muligheden for at arbejde med kategorierne ‘social-‘ og ‘faglig trivsel’ samt ‘ro & orden’ og ‘støtte & inspiration’ på en direkte, konkret og resultatorienteret måde.

Men også de mange andre trivselsfaktorer, der er i spil i denne (forhåbentlig snart) post COVID-19 tid. Hvor mange røde lamper er der eksempelvis rundt om i skolens klasser?

Skolens indsats bliver til et konkret og synliggjort fællesprojekt, hvor skolens trivselsudvikling bliver oversat til forståeligt sprog og logget i skolens SkoleDashboard for hver af skolens afdelinger.

Et overblik, man på en forståelig måde kan anvende som fælles styringsredskab: Tale om på leder-, personale- og forældremøder, samt have i personalerummet til hverdag.

Når du signer op til WOOF INDBLIK, signer du op til et abonnement for skoleåret 21/22 – med opstart i august.

Hvis du / I er interesseret, så udfyld til højre – så tager vi fat!

WOOF!