Velkommen til WOOFs adventskalender!

Julen er på vej! Og dermed julehygge, juletraditioner og (rosinen i pølseenden) juleferie.
Slutningen på året er også tiden til at fokusere på de ting som er vigtige i hverdagen - og her tænker vi jo straks på klassefællesskabet.

I WOOFs adventsforløb tager klassen sammen på en rejse - en udfordrende rejse. Et eventyr, hvor de for at gennemføre eventyret bliver stillet over for at overveje og tage stilling til hvad der er vigtigt i deres fællesskab, hvad de sammen går op i, og hvilke værdier og regler der skal ligge til grund på deres eventyr og i klassen.

Du kan køre WOOFs adventskalender direkte fra klassens WOOF Space eller downloade lektionerne som PDF'er lige her fra denne side.

Hvis du ikke allerede har en WOOF-bruger og WOOF-klasse, kan du som lærer eller pædagog oprette dig gratis her

Opret gratis WOOF-bruger.

Tag på en adventsrejse med klassen
- ny lektion hver uge i advent

WOOFs adventsforløb tager klassen med på en rejse. Undervejs skal klassen sammen blive enige om, hvordan de overkommer forskellige udfordringer undervejs. Gennem rejsens fire lektioner finder klassen frem til hvad de synes er vigtigt i deres fællesskab, deres kompetencer, deres værdier og regler for klassefællesskabet.

Hver lektion tager ca 30 minutter og forløbet er tilpasset til henholdsvis mellemtrin og udskoling

Mellemtrin

Udskoling

Kender du ikke WOOF endnu?
Opret en gratis lærerbruger nu –> –>

Hvad er WOOF?

WOOF er en helt ny platform, hvor du kan arbejde med dit klassefællesskab. Som lærer eller pædagog kan du oprette en gratis bruger og begynde at arbejde med dit klassefællesskab. Hvis skolen ønsker at implementere WOOF bredt på skolen, begynder det at koste penge for skolen. Nedenfor kan du læse mere om hvordan du kan arbejde med WOOF og din klasse.

Skab overblik og synlig udvikling

På WOOF kan I lave digitale tjek-inds - vi kalder det at WOOFe, og det tager kun fem minutter.
Ud fra elevernes inputs kan I få overblik over hvad der igen og igen påvirker elevernes trivsel i lige netop din klasse og sætte ind der, hvor det batter allermest.
Du og klassen kan sammen følge udviklingen i klassen, og se når jeres indsatser virker og faktisk har en positiv effekt på klassens humør.

Gør eleverne nysgerrige og styrk jeres fællesskab

Elever vælger ikke selv deres klasse, men følelsen af samhørighed og fællesskab er nogle af de vigtigste ting for om elever trives i skolen. Når eleverne WOOFer bliver de nysgerrige på hinanden og deres fællesskab.
Med WOOF kan I sætte fokus på det som I er fælles om, det I går op i og sammen arbejde på at udvikle klassen til et fedt, rummeligt og ambitiøst klassefællesskab!

Er der allerede klasser, som arbejder med WOOF på din skole?

Tjek det her  –> –>