Dette website ejes af:
WOOF Technologies ApS
Hvalsøvej 27
2700 Brønshøj
Cvr.: 39949059
Tlf.: 24662846
Email: amalie@wooftech.dk
Vi går op i data
Vi samler data på vores website for at levere en bedre service.

Vi indsamler data på vores app for at skabe mere trivsel.

Vores betingelser

Når du signer op til WOOF-GROUND

Når du som lærer signer op til vores gratis service: WOOF-GROUND, melder du dig samtidig til vores nyhedsbrev.

Vi giver med vores nyhedsbrev lærere nyheder om, når vi har nye indblik klar, og når vi lægger nyt undervisningsmateriale op på platformen.

Man kan selvfølgelig altid frabede sig vores nyhedsbrev, hvis det ikke har ens interesse.

Cookie & privatlivspolitik

Introduktion

Vi indsamler oplysninger om dig for at tilpasse vores indhold, vores produkter, annonceringer og for at give dig den bedst mulige brugeroplevelse.

Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den og huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de informationer, vi modtager, er derfor anonyme.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Det bruger vi cookies til

Vi anvender cookies til at føre statistik over antallet af brugere, hvor de kommer fra samt oplysninger om målgrupper, interesser, adfærd osv. for at tilpasse indhold og målrette annoncer herefter.

Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter 26 måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

Cookies fra Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafik og adfærd på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Vi anvender følgende annoncenetværk:

  • Facebook

Du har mulighed for at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved besøg på websitet, registrering, kontaktformular, tilmelding til nyhedsbrev, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamler vi oplysninger om navn, titel, skole, kommune, adresse, e-mail og telefonnummer.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere, som vedrører adfærd på websitet og interaktion med indholdet. I den forbindelse registrerer vi desuden automatisk oplysninger om de computere, smartphones eller andre enheder, du benytter dig af såsom operativsystem, geografiske lokationer, netværkslokation, IP-adresse og browserkonfiguration herunder browser-ID og browser-adfærd.

Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Oplysninger til tredjepart

Vi benytter en række tjenester som Youtube, WordPress, MailChimp, Google LLC og Facebook Inc. til opbevaring og behandling af data. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, da de opfylder EU-U.S. Privacy Shield. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Databehandlere som WordPress, Google Analytics v/Google LLC, MailChimp og Facebook Inc. er etableret i USA. Overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlernes certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Læs MailChimps privatlivspolitik her

Læs WordPress’ privatlivspolitik her

Se en kopi af Google LLC’s certificering her

Se en kopi af Facebook Inc.’s certificering her

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de personoplysninger, som er registreret om dig hos WOOF Technologies ApS, skal du rette henvendelse på telefon (+45) 24662846 eller e-mail amalie@wooftech.dk.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du har også ret til at få dine personoplysninger korrigeret eller slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og fx afmelde dig vores nyhedsbreve. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af medarbejdere hos WOOF Technologies ApS adgang til registrerede brugerdata på WOOF Technologies ApS’ websites, sociale medier og øvrige marketingkanaler. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. For at sikre al kommunikation til og fra vores hjemmesider foregår kommunikationen via krypteret adgang.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Du accepterer ovenstående cookie- og privatlivspolitik, når du besøger WOOF Technologies ApS’ websites.

 

Denne cookie- og privatlivspolitik er sidst opdateret den 1. juni 2021.