I er blevet matchet med CHARLES

CHALLENGE 1

Klasser som er matchet med Charles, er typisk nogle rigtig hygge-klasser, som er meget sociale og gode til at samarbejde og fordybe sig i ting!

Måske passer det også på jer?
Men er I klar på en challenge??

Se challenge-video

KLAREDE I CHARLES CHALLENGE?

Ikke endnu…

Sejt forsøg! I kan prøve igen en anden dag!

JA!

Sådan! Sejt!

Spørgsmål og svar

Hvornår kommer den næste challenge?

Den næste challenge til klassen kommer efter sommerferien! Vi sender den til jeres lærer – I kan godt begynde at glæde jer!

Hvad sker der på WOOF platformen til efteråret?

Til efteråret kommer WOOFs nye platform. Her kan klassen arbejde med at blive klogere på sig selv og hinanden og arbejde struktureret med at udvikle trivslen og fællesskabet i klassen.

Hvorfor er vi matchet med den hund?

I klassen lavede I sammen “Find klassens hund”, hvor I svarede på nogle spørgsmål om hvad I godt kan lide i klassen.

Vi har spurgt en masse klasser og en masse elever, hvad de godt kan lide og hvad der gør dem i godt og dårligt humør. Alle klasser er forskellige, men ud fra jeres svar, kan vi se nogle fællestræk med andre klasser – og vi kan lave et begrundet gæt på hvilken type klasse I er.

Der ud fra har vi en god idé om, hvilke aktiviteter jeres klasse vil synes er sjove og hvilke aktiviteter, der kan styrke jeres klassefællesskab.

Hvordan behandler WOOF lærerens data?

Når din lærer har skrevet sig op til at få en challenge tilsendt, har læreren givet WOOF lov til at opbevare lærerens e-mailadresse.

Din lærer kan læse mere i vores privatlivspolitik