Med WOOF kan du...

Give din klasse deres helt eget WOOF SPACE

Klassen får med sit nye WOOF SPACE et sted, hvor I sammen helt anonymt kan arbejde med jeres klassefællesskab. Hvad kan I lide? Hvad kan I ikke lide? Hvad trives I med? Hvad mistrives I med? Alt det vil I blive kloge på og så vil I sammen kunne arbejde på at få det federe sammen.

Lave digitale tjek-inds og være nysgerrig på, hvad der gør jeres klassefællesskab unikt

Når du har oprettet din klasse på WOOF, kan I begynde at lave digitale tjek-inds - vi kalder det "at WOOFe".
Det tager kun 5 minutter og er en super hyggelig og sjov fællesaktivitet i klassen. Når klassen har WOOFet får I et samlet overblik over, hvordan klassen har det, hvad der påvirker den godt og dårligt og hvad de går op i lige nu.

Få indsigt og følge klassens udvikling

Når I har WOOFet nogle gange, begynder I at kunne se, hvad der systematisk påvirker trivslen i lige netop din klasse. På WOOF kan I finde forløb og aktiviteter til at arbejde med de ting som lige netop påvirker jeres trivsel og fællesskab, og løbende kan I følge klassens udvikling i data. Når I følger indsatser med data, bliver udviklingen konkret, og eleverne kan se, når de sammen lykkes med at skabe et endnu federe klassefællesskab.

Differentieret til indskolingen, mellemtrin og udskoling

Det er forskellige ting som er på spil i klassefællesskabet og som spiller ind på trivslen for indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Derfor er WOOF også differentieret, så det passer til de forskellige aldersgrupper.
Eksempelvis er WOOF til indskolingen gjort endnu mere ikonbaseret, så eleverne ikke behøver kunne læse. I udskolingen er der mindre fokus på hunden, og mere fokus på at eleverne kommer til orde og bliver aktive i arbejdet med at udvikle et stærkt klassefællesskab

Prøv at WOOFe?

Scan QR koden med din mobil, eller

Gå til play.wooftech.dk og tast koden:

3391

Når du har WOOFet med klassen, får I først og fremmest et indblik

Vil du have endnu mere ud af WOOF? Har du overvejet, at blive UNICORN-skole?

Der er allerede 551 skoler, der WOOFer derude – og det kan vi godt forstå: Det er nemlig et værktøj lavet af lærere til lærere.

Følge med i WOOF-bevægelsen på Udforsk