Overblik

kr. 500

måned*
 • SkoleDashboard
 • Samlet Trivselsoverblik
 • Tendenser & Anbefalinger
 •  Undervisningsmateriale
 • WOOFs Lektioner
Mere info

Indblik

kr. 2.500

måned*
 • SkoleDashboard
 • Unikt indblik i DIN skole
 • Indblik i udvikling
 • Nationalt Trivselsløft
 • WOOFs Forløb & Årsplaner
Mere info

UdviklingANBEFALES

Fra kr. 5.000

måned*
 • SkoleDashboard
 • Kortlægning af trivselsfaktorer
 • Identificering af “Røde lamper”
 • Målbar Trivselsudvikling  
 • Slutrapport til ledelse & forældre
Mere info

* alle abonnementer købes for ét skoleår ad gangen.

Eleverne siger…

“Det er første gang, jeg har tænkt over min dag, når den var færdig. Sådan, hvad der var godt og dårligt. Og også hvorfor.”

Wiktoria7. klasse

“Hvis man ikke tør sige hvordan man har det, så kan det godt blive lidt lettere af ligesom at sige det til hunden.”

Umar2. klasse

“Jeg blev faktisk gladere af at bruge WOOF. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg blev bare mere glad. Måske var det bare et fokus.”

Mark9. klasse

Lærerne siger…

“Den har på en usædvanlig konstruktiv og funktionel måde gjort det muligt at afdække de potentielle sociale indsatsområder, som klassen havde brug for at udvikle med henblik på at styrke elevernes trivsel”

OleUdskolingslærer

“Eleverne elskede det! Og det satte fokus på nogle ting eleverne ellers ikke ville have fortalt mig. WOOF gav eleverne et sprog om deres egen trivsel, hvilket gjorde det meget håndgribeligt at arbejde med efterfølgende”

JohanneIndskolingslærer

“Jeg kunne mærke på mig selv at der opstod en helt anderledes bevidsthed omkring mit humør, når jeg brugte appen. Det giver stof til eftertanke og et bedre udgangspunkt for at kunne arbejde med sig selv og sine elever”

Henriettelærer på mellemtrinnet

Spørgsmål og svar

Hvad er WOOF?

WOOF er skolernes nye trivselsplatform og -værktøj.

Vi går op i at alle skal have lige muligheder for en god uddannelse i Danmark – det, mener vi, starter med et fundament for trivsel.

Hvorfor PREMIUM?

Vi har tre PREMIUM produkter. Alle produkterne fungerer som abonnementer og er centreret omkring en skoles fælles trivselsindsats og -projekt.

Et SkoleDashboard for trivsel for at give dette arbejde det fokus, vi mener, det fortjener og for at gøre processen konkret og håndgribelig for hele skolens personale.

Kan data hjælpe med trivsel?

Data hjælper ikke mennesker. Mennesker hjælper mennesker. Det er de seje pædagoger, lærere og andre mentorfigurer i et barns liv, der skaber grundlaget for trivsel. Dog har folkeskolens ansatte idag en travl dagligdag med mange ansvarsområder.

Når man har ansvaret for mange børn (f.eks. 100+ børn), kan et dataoverblik være nødvendigt for at supplere ens fornemmelse af forebyggende og akutte indsatser. I andre brancher ville man aldrig lade den ansvarshavende stå for et sådant kerneansvar uden kvalificerede styreredskaber.

Hvad betyder vaneændring og mønsterbrud?

WOOF støtter elever og klasser i at bryde med handlemønstre, som påvirker dem negativt. Det gør vi ved først at kortlægge hvilke faktorer, der påvirker elevernes humør. Dette kalder vi et humørlandskab.

Dernæst arbejder vi målrettet med at ændre på de faktorer, som holder eleverne fast i dårlige mønstre.

Vaner er svære at ændre, og vaneændringer er endnu sværere at fastholde. Ved en struktureret tilgang kan elever hjælpes til at ændre på de vaner, som påvirker dem negativt.

Når disse vaneændringer fastholdes over tid, kalder vi det et mønsterbrud – et brud på et fastgroet, negativt mønster.

Hvordan behandler vi vores data?

WOOF udvikler og driver digitale redskaber til brug i folkeskolen, fordi vi ønsker at styrke elevers trivsel og læring. Med dette følger også et stort etisk ansvar, som går videre end blot at overholde lovgivningen på området. Vi er derfor meget opmærksomme på at vælge at behandle data på måder som vi selv ønsker vores data behandlet og opbevaret. 

Vi indtænker datasikkerhed og databeskyttelse i udviklingen af vores digitale værktøjer og onlinetjenester. Derfor er vi opmærksomme på at indgå databehandleraftaler med vores samarbejdspartnere samt på, at alle vores samarbejdspartnere også lever op til gældende persondatalovgivning. 

WOOF er udviklet i samarbejde med virksomheden Orchard, som varetager programmering og vedligeholdelse af appen. For forhold vedrørende appen henviser vi til Orchards privatlivspolitik.