Eleverne er helt anonyme.

Fordi det er vigtigt! Vi skal gå meget mere op i, hvordan vi behandler elevers data, end vi gør i dag. Derfor er der ingen personlig data på eleverne hos WOOF. Ingen GDPR. Ingen historik. Helt anonyme elever.

Eleverne er helt anonyme

Ville du svare helt ærligt på en trivselsundersøgelse på din arbejdsplads, hvis den ikke var anonym? Tror du alle andre ville?
I WOOF er eleverne helt anonyme. Det betyder, at hverken klassekammeraterne, læreren, skoleledelsen eller WOOF ved, hvad eleverne hedder, eller hvad de specifikke elever fortæller hunden, når de WOOFer.
Det er vigtigt, for at eleverne føler sig trygge og for at få oprigtige svar fra eleverne.
Det betyder også, at vi ikke kan se, hvem der har det godt eller skidt i klassen - til gengæld kan klassen arbejde sammen om at løfte trivslen for alle i klassen.

Ingen persondata

Det er nemt at sikre elevernes persondata, når man slet ikke har noget. WOOF indsamler slet intet persondata om eleverne, og dermed er der ingen risiko i forhold til GDPR.
Det betyder også at I nemt, hurtigt og sikkert kan komme igang med at arbejde med WOOF!

Sikre servere i EU

Selvom vi ikke indsamler persondata om eleverne, går vi stadig op i at passe på den data, vi indsamler om klassen. Vi opbevarer den på top-sikrede servere i Tyskland.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål vedrørende sikkerhed på WOOF, så skriv endelig til os her: woof@wooftech.dk

Giv os et kald eller en email og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe dig på din skole.

Du kan også følge os på facebook