Hvorfor arbejde med klassefællesskabet

Velkommen til en helt ny måde at arbejde med trivsel og klassens fællesskab. Med WOOF kan du og din klasse dyrke klassens fællesskab, finde frem til hvad der gør lige netop jeres klasse unik og hjælpe hinanden med at få det endnu federe!

Book en demo

Sig WOOF!

WOOF hjælper dig og klassen med at holde overblik over trivslen i klassen. Det gør I ved jævnligt at WOOFe. Når man WOOFer indtaster eleverne hvordan de har det og hvorfor og lidt om hvad de godt kan lide. Det samles til et overblik over hele klassens trivsel, som I kan følge over tid.

Tilpassede forløb og aktiviteter - plug'n'play

Ved hjælp af avanceret dataanalyse kan vi identificere Brainbreaks, øvelser og forløb som passer til lige netop din klasse. Her kan klassen arbejde med nogle af de ting som systematisk påvirker klassens trivsel, eller udforske deres fælles værdier, regler og drømme for klassens fællesskab. Det er let og alt sammen gjort klar til dig som plug'n'play-undervisningsmateriale uden ekstra forberedelse.

Følg udviklingen

I data kan du og klassen følge udviklingen. I kan se, hvordan de enkelte faktorer udvikler sig, og hvordan humøret i klassen som helhed udvikler sig. I kan følge med i, om de indsatser og aktiviteter, I sætter igang i klassen faktisk virker og løfter trivslen i klassen.
Når eleverne kan se konkrete resultater af indsatserne, styrker det motivationen og styrker deres fornemmelse af at lykkes og udvikle sig.

Gratis for lærere

WOOF er gratis for lærere, men når den tredje klasse på skolen begynder at arbejde med WOOF kontakter vi skolen for at sætte et betalt abonnement op. Derefter vil det ikke være muligt at aktivere flere klasser før skolen har tegnet et abonnement på WOOF.
Som lærer vil man altid kunne lave et WOOF med sin klasse.

Udviklet af lærere til lærere

WOOF er grundlagt og udviklet af en lille flok lærere, Vi manglede selv et redskab til at hjælpe os med den store og vigtige opgave som trivsellsarbejdet er - og det produkt har vi forsøgt at lave. Vi går op i at det virker på gulvet, at det er let at bruge og sjovt og lærerigt for eleverne.

Giv os et kald eller en email og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe dig på din skole.

Du kan også følge os på facebook