Er du klar til at WOOFe?

Scan QR koden med din mobil, eller

Gå til play.wooftech.dk og tast koden:

3391

Når du har WOOFet med klassen, får I først og fremmest et indblik

Sig WOOF!

WOOF hjælper dig og klassen med at holde overblik over trivslen i klassen. Det gør I ved jævnligt at WOOFe. Når man WOOFer indtaster eleverne hvordan de har det og hvorfor og lidt om hvad de godt kan lide. Det samles til et overblik over hele klassens trivsel, som I kan følge over tid.

Tilpassede forløb og aktiviteter - plug'n'play

Ved hjælp af avanceret dataanalyse kan vi identificere Brainbreaks, øvelser og forløb som passer til lige netop din klasse. Her kan klassen arbejde med nogle af de ting som systematisk påvirker klassens trivsel, eller udforske deres fælles værdier, regler og drømme for klassens fællesskab. Det er let og alt sammen gjort klar til dig som plug'n'play-undervisningsmateriale uden ekstra forberedelse.

Følg udviklingen

I data kan du og klassen følge udviklingen. I kan se, hvordan de enkelte faktorer udvikler sig, og hvordan humøret i klassen som helhed udvikler sig. I kan følge med i, om de indsatser og aktiviteter, I sætter igang i klassen faktisk virker og løfter trivslen i klassen.
Når eleverne kan se konkrete resultater af indsatserne, styrker det motivationen og styrker deres fornemmelse af at lykkes og udvikle sig.

Gratis for lærere

WOOF er gratis for lærere, og som lærer kan man kvit og frit WOOFe med sin klasse, følge udviklingen i klassen og køre forløb og brainbreaks med klassen. Det begynder først at koste penge, når skolen vil arbejde strategisk med WOOF - dvs. hvis skolen ønsker at vise målbar udvikling på skoleniveau, få adgang til en dybdegående dataanalyse af klasser, årgange eller afdelinger og give lærere bedre mulighed for at samarbejde om klassernes arbejde med WOOF.

Udviklet af lærere til lærere

WOOF er grundlagt og udviklet af en lille flok lærere, Vi manglede selv et redskab til at hjælpe os med den store og vigtige opgave som trivsellsarbejdet er - og det produkt har vi forsøgt at lave. Vi går op i at det virker på gulvet, at det er let at bruge og sjovt og lærerigt for eleverne.

Nyhedsbrev

Få vores spændende nyhedsbrev ca. en gang om måneden.
Vi lover det er spændende og du kan altid melde det af.

Giv os et kald eller en email og lad os snakke om hvordan vi kan hjælpe dig på din skole.

Du kan også følge os på facebook