TIP DIN SKOLELEDER

Måske kender din skoleleder ikke til WOOF endnu.
Vi snakker med mange skoleledere, og de er altid interesserede i at høre om nye måder at arbejde med trivsel - især nye måder som virker.
Så du kan hjælpe din skoleleder ved at tippe dem om WOOF. Det bedste er at sende dem en mail eller en AULA-besked.
Du kan skrive noget i retning af

Kære .....

Jeg er forælder til.......
Jeg ved ikke om du allerede kender til WOOF, men jeg faldt over det og synes det lyder rigtig spændende og måske noget for vores skole.

WOOF er en ny måde at arbejde datadrevet med trivselsudvikling. WOOF hjælper med at strukturere trivselsindsatsen og giver konkrete redskaber til at arbejde systematisk med trivselsudvikling i klasseværelset. Samtidig skaber det overblik over trivselsindsatsen på skolen og synlige resultater for klasserne, lærere og hele skolen.

Jeg synes det lyder rigtig spændende, og at det er værd at tage et kig på.
Du kan læse mere om WOOF på deres hjemmeside: www.wooftech.dk

De bedste hilsner
.....

Hvad siger eleverne & lærerne?

“Det er første gang, jeg har tænkt over min dag, når den var færdig. Sådan, hvad der var godt og dårligt. Og også hvorfor.”

Wiktoria7. klasse

“Hvis man ikke tør sige hvordan man har det, så kan det godt blive lidt lettere af ligesom at sige det til hunden.”

Umar2. klasse

“Jeg blev faktisk gladere af at bruge WOOF. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg blev bare mere glad. Måske var det bare et fokus.”

Mark9. klasse

“Den har på en usædvanlig konstruktiv og funktionel måde gjort det muligt at afdække de potentielle sociale indsatsområder, som klassen havde brug for at udvikle med henblik på at styrke elevernes trivsel”

OleUdskolingslærer

“Eleverne elskede det! Og det satte fokus på nogle ting eleverne ellers ikke ville have fortalt mig. WOOF gav eleverne et sprog om deres egen trivsel, hvilket gjorde det meget håndgribeligt at arbejde med efterfølgende”

JohanneIndskolingslærer

“Jeg kunne mærke på mig selv at der opstod en helt anderledes bevidsthed omkring mit humør, når jeg brugte appen. Det giver stof til eftertanke og et bedre udgangspunkt for at kunne arbejde med sig selv og sine elever”

Henriettelærer på mellemtrinnet