UNICORN

UNICORN er vores WOOFabonnement til skoler. Opgrader og boost din skoles trivselsindsats klassefællesskab.

I vil få værktøjerne til at få øje på de negative mønstre, der systematisk skaber mistrivsel ude i fællesskaberne og rykke klasserne væk herfra – en UNICORNeffekt, som vi kalder det. I vil kunne regne med at rykke 80% af jeres klassefællesskaber.

"Klippekort"

Til jer, der gerne vil prøve værktøjet af: Køb et 5-klips klippekort til de relevante klasser.

 • Fem klip med klasselicenser

 • De klip I ikke får brugt overgår

 • Skoledashboard med analyticsoverblik

Inden 31. December - DKK 10.000

Køb klippekort

Hele Skolen

Til jer, der er overbevist og bare gerne vil i gang med at lave UNICORNs på jeres skole.

 • Licenser til alle skolens klasser

 • Fuld brug af alle features

 • Skoledashboard med analyticsoverblik

De første 20 skoler - DKK 20.000

Opgrader Skole

En indsats. Et overblik. Et sprog. Bliv UNICORNskole og gør trivselsindsatsen til et magisk fællesprojekt

Hvorfor er det magisk? - Med UNICORN får alle skolens teams et strømlinet styreværktøj samt en digital værktøjskasse til at forstå, drive og styre trivselsarbejdet i skolens fællesskaber. Skolen vil pludseligt få et fælles sprog og en fælles retning for trivselsarbejdet. I vil i en magisk form for synergi blive motiveret som personale af sammen at løfte trivslen på skolen. I vil kunne se, følge med i, hylde og blive motiveret af hver eneste UNICORN i sammen laver på kryds og tværs af skolen. Det er magisk!

Er din skole en af de 484 skoler, der allerede bruger WOOF derude?

Er du forælder, kan du tjekke op lige her: Er mit barns skole en WOOFskole? 

Hvorfor skal I opgradere til UNICORN skole?

Vi er en gruppe lærere, der har knoklet på at lave et trivselsværktøj, der faktisk virker i praksis. Et værktøj, der gør den store uhåndgribelige indsats, trivselsarbejdet kan være i et klassefællesskab, konkret, let og opbyggelig for læreren. Opgrader til UNICORN for at give dine lærere det redskab de alt for længe ikke har haft. Eller, opgrader fordi du vil løfte 80% af dine klassefællesskabers trivsel. Eller, eller, opgrader fordi, hvis vi ikke gør noget nyt, bliver en alt for stor del af eleverne ved med at mistrives i deres skoleliv.

Med UNICORN opgraderer du din skoles trivselsindsats fra top til tå

Alle lærere vil i deres unikke dashboards få et helt klart overblik over mistrivselssymptomerne i deres klassefællesskaber og simple redskaber til at løfte fællesskaberne en UNICORN af gangen. Skolen vil kunne inkludere eleverne i trivselsarbejdet gennem deres inputs og kvalificere om indsatserne virker i realtid. I vil kunne arbejde strategisk med skolens klassefællesskaber, trin og i skolens afdelinger. På den måde vil I kunne tage styring på at komme på forkant af mistrivslen og I vil mærke det hos eleverne såvel som i personalegrupperne.

Er du interesseret, men ikke helt klar til at blive UNICORNskole, så book et møde med os lige her Book et møde.

Vil du gerne have, at Mathias ringer til dig, så tryk her: Ring mig op

Med det rette værktøj får dine lærere ganske enkelt det sorte bælte i trivsel

Lærere og pædagoger er verdensmestre i relationsarbejde, men det kan være svært at holde styr på alle relationerne hver dag. Med UNICORN vil I kunne holde styr på hvor, hvornår og hvorfor et klassefællesskab har udfordringer og I vil få håndgribelige redskaber til at kunne sætte ind før symptomerne på mistrivsel bliver til mistrivsel. I vil få redskaberne til at kunne skabe de helt rette forhold for hver enkelt unikke klasse og til på magisk vis, at tænde for klassefællesskabets UNICORN effekt - den effekt, hvor klassen begynder at bryde med de negative mønstre der systematisk skaber mistrivsel i fællesskabet. Og, læreren vil kunne blive anerkendt for sin store seje indsats.

Hvordan kunne jeres skræddersyede UNICORNabonnement se ud, og hvilken effekt kan I forvente?

Eller vælg en af vores december UNICORNtilbud

"Klippekort"

Til jer, der gerne vil prøve værktøjet af: Køb et 5-klips klippekort til de relevante klasser.

 • Fem klip med klasselicenser

 • De klip I ikke får brugt overgår

 • Skoledashboard med analyticsoverblik

Inden 31. December - DKK 10.000

Køb klippekort

Hele Skolen

Til jer, der er overbevist og bare gerne vil i gang med at lave UNICORNs på jeres skole.

 • Licenser til alle skolens klasser

 • Fuld brug af alle features

 • Skoledashboard med analyticsoverblik

De første 20 skoler - DKK 20.000

Opgrader Skole

Mine lærere WOOFer allerede, så hvorfor skal vi upgrade til UNICORN?

Godt spørgsmål: Alle lærere kan WOOFe med deres klasser. Men her forholder læreren sig til sin klasse, har begrænset adgang til brug af UNICORNfeatures og vil ikke kunne benytte vores analytiske og adaptive elementer.
Du vil eksempelvis kunne kører forløb, men vil ikke blive matchet med de forløb der passer til klassens udfordringer og profil.

Har du spørgsmål?

Hvordan med GDPR

Godt at du er obs på persondata, det er vi også! Alle elever er anonyme på WOOFplatformen. Dvs. at der ikke er behov for databehandleraftaler, da vi ikke indsamler persondata på eleverne.

Læs også mere her

Hvad er forskellen på WOOF og UNICORN?

WOOF er vores freemium abonnement til lærere og pædagoger. Det er gratis at oprette sig og WOOFe med sin klasse. UNICORN er vores premium upgrade til skoler og trivselspersonale. Med UNICORN samler skolen hele trivselsindsatsen i et fælles projekt, alle skolens teams kan arbejde sammen om deres statusoverblik, blive klædt på til trivselsindsatsen med analyse og skræddersyede udviklingsmateriale. Uden UNICORN har klasserne adgang til en begrænset brug af features. Tjek forskellen på de specifikke WOOF og UNICORNfeatures ud her.

Hvad er gratis, og hvad koster penge?

WOOF er gratis. Du kan som lærer trykke på åbn og gå i gang med at oprette og arbejde med din klasse. Hvis du som skole vil arbejde strategisk med WOOF kræver det et UNICORNabonnement. Et UNICORNabonnement koster en årlig licensudgift for de klasser, der er på.

Hvis jeg er lærer, kan jeg så bare gå i gang?

Hvis du er lærer, pædagog eller andet personale omkring en klasse, der gerne vil begynde at arbejde mere struktureret med udviklingen af dit klassefællesskab og dets trivsel, så er du først og fremmest sej!

Tryk på “Åbn WOOF” og værsgo at gå i gang 🙂